Politika kakovosti

Odveza odgovornosti

Ponudnik po svojih najbolj┼íih mo─Źeh zagotavlja a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti blaga ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogo─Źil odstop od naro─Źila ali zamenjavo naro─Źenega blaga.

─îeprav se ponudnik trudi zagotoviti natan─Źne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simboli─Źne. Fotografije ne odra┼żajo lastnosti izdelka.

Prito┼żbe in spori

Ponudnik spo┼ítuje veljavno zakonodajo o varstvu potro┼ínikov. Ponudnik se po vseh mo─Źeh trudi izpolnjevati svojo dol┼żnost vzpostaviti u─Źinkovit sistem obravnavanja prito┼żb in dolo─Źiti osebo, s katero se, v primeru te┼żav, kupec lahko pove┼że telefonsko ali po elektronski po┼íti. Prito┼żba se odda prek e-po┼ítnega naslova info@gaseek.si . Postopek obravnave prito┼żbe je zaupen.

Ponudnik si pridr┼żuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakr┼íenkoli na─Źin, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila ter brez vnaprej┼ínje najave in strinjanja uporabnikov
 
┼Żelimo vam uspe┼íno in prijetno nakupovanje!
Matej Koren

direktor


GASEEK d. o. o. © 2022